MØBLER efter dine MÅL

Endelig et møbel, der både er praktisk og smukt.

Benk skobænke laves efter dine ønsker. Vælg træsort, længde, højde og behandling.

Op til model L11 med 119cm længde leveres skobænke i et fag. Fra længder i 120cm og længere er der sat et midterstykke i, så der er to fag i skohylderne.

Du bestemmer længden, og vi laver gerne bænke efter “skæve” mål i fx 124,5cms længde, hvis det er lige netop den længde, der passer bedst ind i din bolig.

Alle bænke kan laves i to højder: 46cm med to hylder og 54cm med tre hylder. Den høje model kan dog også laves med to hylder, hvis du fx har behov for en hylde med ekstra højde.

Højde og bredden (eller dybden, om man vil) er lidt dikteret af formålet: Sko af en vis længde skal kunne komme helt ind under bænken, og hvis en person med nogenlunde gennemsnitlig højde skal kunne sidde behageligt på bænken, skal den have en vis højde men må heller ikke være for høj.

Men intet er umuligt. Hvis du har særlige ønsker til højde/bredde placering af hylder kan det ligesom med længden tilpasses dine ønsker.

Knagerækker, hattehylder og håndklædestænger laves også på mål.

Bestil dit Benk møbel

1

Bestilling

Start med at kontakte os med dine ønsker til møblet: Længde, højde, bredde og træsort, eventuel behandling samt andre ønsker. Du kan få inspiration på vores webshop, hvor du finder billeder af Benk produkter.

Møblerne leveres som udgangspunkt i ubehandlet træ, men kan også leveres med fx. oliebehandling og bejdsning.

2

Betaling

Ved bestilling af dit møbel betales 50% af produktets pris ekskl. eventuel fragtpris. Resten (50% af prisen samt eventuelle fragtudgifter) betales, så snart møblet er klar til afsendelse eller ved afhentning.

Du kan betale ved at overføre til konto nummer: 2877 6290936401 eller ved mobilepay nummer: 27288580 (Lasse Hartmann).

3

Levering

Når dit møbel er færdigt, kontakter vi dig, så vi kan aftale nærmere omkring tidspunkt for afhentning eller levering.

Møblerne leveres til Danmark og EU, og vi benytter kun velrenommerede fragtfirmaer (4*34, UPS, FedEx, Postnord etc.). Fragtpriser afhænger af afstand og møblets størrelse.