BENKS FILOSOFI

Kvalitet, pris og bæredygtighed

Benks filosofi er, at vi gerne vil producere møbler, der holder flere generationer. Derfor designer vi møblerne i simple og rene linjer med fokus på proportioner, sammenhæng og funktion. Vi benytter kvalitetstræ, snedkermetoder og limer møblerne for maksimal styrke.

Dette har naturligvis indflydelse på udgifterne til møblerne, da kvalitetstræ og arbejdstid ikke er gratis. Men vi vil gerne holde priserne nede og samtidig levere så unikke og bæredygtige produkter som muligt.

Træet vi benytter til vore mindre møbler (knagerækker, hattehylder, Håndklædestænger mfl.) er fra bæredygtig træhandel (FSC) og af højeste kvalitet. Vi vælger helt bevidst træ, der kan indeholde små knaster (“kattepoter” og mindre enkeltknaster på under ca. 0,7cm) i træets farve. Dette giver møblerne et unikt præg, vi får en bedre pris på træet.

Det samme princip gælder for metallet vi bruger til møblerne. Vi benytter aluminiumsrør der er elokseret (overfladebehandlet), så de har en flot glans og en belastbar overflade. Rørene har en højere kvalitet end den i byggemarkederne tilgængelige vare. Vi kan dog ikke garantere, at rørene er fuldstændigt uden små spor af håndtering i vore møbler, idet en sådan garanti fra rørproducenterne ville betyde uforholdsmæssigt høje udgifter til både fremstilling, emballering og transport, at vi ikke længere ville kunne tilbyde vore møbler til en pris, vi kunne stå inde for.

Vores passion er bæredygtige møbler, der holder i generationer.

Forhandlere

Benk møbler kan købes på webshoppen. De kan også købes og opleves hos en række forhandlere rundt om i Danmark.

Håndlavet på Amager

Alle Benk møbler fremstilles i vores workshop på Amager. Her bliver der kælet for detaljerne og sikret en kvalitet helt i top.

Holdbart design

Et Benk møbel skal ikke bare se flot ud i dag. Det er skabt til at være en del af familien i generationer og stadig være aktuelt om mange år.

Lavet til dig

Dine mål. Dine ønsker. Du får det, som du vil have det, da dit Benk møbel fremstilles helt efter dine specifikationer.