Møbler, skabt til at holde i generationer.

Flot design. Lækre materialer. Håndlavet med kærlighed.

Benk er bæredygtige møbler, der kombinerer det praktiske med gode materialer og enkelt design. Alle møbler laves i massivt træ og samles efter snedkermetoder som giver flotte og solide møbler – møbler, der er bygget til at holde flere generationer.
Benk benytter leverandører, der fremstiller alle dele til møblerne med præcisionsværktøj, og alle trædele produceres af kvalitetstræ fra bæredygtig produktion.
Lasse-Hartmann-underskrift
Forhandlere

Benk produkter kan købes på webshoppen, men kan også opleves hos en række forhandlere i Danmark.

Håndlavet på Amager

Alle Benk møbler fremstilles i vores workshop på Amager. Her bliver der kælet for detaljerne og sikret en kvalitet helt i top.

Holdbart design

Et Benk møbel skal ikke bare se flot ud i dag. Det er skabt til at være en del af familien i generationer og stadig være aktuelt om mange år.

Lavet til dig

Dine mål. Dine ønsker. Du får det, som du vil have det, da dit Benk møbel fremstilles helt efter dine specifikationer.

Historien om Benk

BENK MØBLER PÅ SPECIALMÅL

Møbler, der passer til dit hjem.

Da min familie og jeg flyttede i rækkehus, glædede vi os til at få lidt mere plads. Også i entréen, som hver morgen er fyldt til bristepunktet af mennesker, der alle skal ud ad døren men først have sko, jakke og taske på. Og samtidig glædede vi os til plads til alle skoene, så de ikke bare lå og flød i gangen. Og plads til et sted at sidde og tage sko på måtte der også gerne blive.

Men da der trods alt er tale om et rækkehus med begrænset plads, måtte løsningen være at finde et møbel, der kunne kombinere opbevaring med siddeplads og stadig se godt ud. Det viste sig ikke at være nemt at finde og efter at have ledt alle steder, jeg kunne komme på, gav jeg op. Jeg fandt ikke noget, der fik mine ønsker til funktion, design og kvalitet til at mødes. Så i stedet for at købe noget jeg ikke var tilfreds med, fandt jeg tegneblok og blyant frem og gik i gang med at tegne og lede efter materialer. Og så opstod prototypen på Skobænk. Siden kom benk.dk til, virksomheden blev registreret, jeg opgav min stilling som chefkonsulent og gjorde min hobby til fuldtidsbeskæftigelse. Flere møbler kom til, og i september 2017 flyttede jeg værkstedet fra stue og terrasse til snedkerværksted på Raffinaderivej, Amager.

Med nye rammer og ikke mindst adgang til maskiner kom der endnu flere møbler til, og større projekter blev taget ind.

I stedet for at købe noget jeg ikke var tilfreds med, fandt jeg tegneblok og blyant frem.