Den nye hjemmeside er landet!

//Den nye hjemmeside er landet!

Den nye hjemmeside er landet!

Ny hjemmeside.

Benk har den seneste tid arbejdet på at få lavet en ny hjemmeside. Sliddet er nu overstået og vores nye flotte hjemmeside er kommet online og tilgængelig for omverdenen. I forhold til vores gamle hjemmeside er der sket en del når det kommer til de funktioner og muligheder som findes på www.benk.dk. Herunder kan du læse lidt omkring de nye funktioner som vi har arbejdet på.

Webshop.

Vi har længe snakket om at der på hjemmesiden skulle bygges en shopping-funktion. Denne er nu tilgængelig på hjemmesiden, hvor du har mulighed for at shoppe dine Benk-møbler med kun få klik. De møbler som findes i vores webshop, er eksempelvis Skobænke, Sofaborde og Knagerækker med faste mål. Det er stadig muligt at special-bestille møbler med mål som ikke er fastlagte. Denne funktion er beskrevet i det næste punkt.

Special-bestilling.

I menu-baren finder du punktet Bestilling. Denne side er tilegnet bestillinger af møbler med speciale mål. På siden vil du kunne læse mere omkring processen samt finde bestillings-formularen. Når vi har modtaget din bestilling vil vi gå mere i dybden for at indhente alle detaljerne til dit møbel.

2018-03-25T19:53:32+00:00