Skobænk med midterstykke

//Skobænk med midterstykke

Skobænk med midterstykke

DKK7.745DKK12.245

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

Skobænke med midterstykke i eg, lys ask eller valnød samt aluminium. Bænken på billederne er i eg.

Varenummer (SKU): 2 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Alle skobænke laves af massivt limtræ i tykkelsen 40mm og samles med lim og trædyveler. Midterstykker fastgøres med spændeskruer. Hylderne består af aluminiumsrør. Udover træsorterne eg, lys ask og valnød kan vi også lave bænke i andre træsorter som fx mahogni. Vi tilbyder bænkene i standarder med forskellige længder men kan også lave dem efter dine mål. Send os en mail med dine ønsker, så undersøger vi muligheder og priser for dig.

Når vi oliebehandler møblerne, bruger vi som udgangspunkt naturfarvet olie, men vi benytter gerne en pigmenteret olie (fx hvidpigmenteret) til samme pris. Skriv i feltet “Bemærkninger til ordren” ved kassen/checkout, hvis du ønsker en anden olie end natur.

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

Længde: 120cm, Længde: 140cm, Længde: 160cm, Længde: 180cm, Længde: 200cm

Træsort

Eg, Lys ask, Valnød

Behandling

Olie, Sæbebehandling, Ubehandlet

1 anmeldelse af Skobænk med midterstykke

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Elisabeth Holm Hansen

    Vores flotte skobænk fra Benk opfylder alle de behov, vi har for afsætningsplads til fire personers fodtøj(sæsonbestemt), som siddemøbel når skoene skal på, eller man bare venter på, at resten af familien bliver færdige, og så passer støvsugeren lige præcis ind under nederste skohylde – praktisk! Håndværket er upåklageligt, og materialerne har nu på fjerde år stået deres test til topkarakter. Det holder! Og derudover er den smuk at se på – enkelt og tidløst design

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *