Bestillinger2020-01-13T22:23:19+00:00
Loading...

MØBLER EFTER DINE MÅL OG ØNSKER

Benk skobænke og knagerækker laves i forskellige standardlængder i træsorterne eg, ask og valnød, men vi kan også levere møblerne i forskellige andre træsorter. Spørg efter dit yndlingstræ, så undersøger vi hvad der muligt. Rørene i møblerne er natureloxeret aluminium men spørg gerne, hvis du er interesseret i rør i farver (fx sort eller rød) eller i andet materiale (fx bruneret messing), så undersøger vi gerne muligheder og pris.

Op til model L11 med 110cm længde leveres skobænke i et fag. Fra længder i 111cm og længere er der sat et midterstykke i, så der er to fag i skohylderne.

Alle bænke kan laves i to højder: 46cm med to hylder og 54cm med tre hylder. Den høje model kan dog også laves med to hylder, hvis du fx har behov for en hylde med ekstra højde.

Du bestemmer længden, og vi laver gerne bænke efter "skæve" mål i fx 124,5cms længde, hvis det er lige netop den længde, der passer bedst ind i din bolig.

Højde og bredden (eller dybden, om man vil) er lidt dikteret af formålet: Sko af en vis længde skal kunne komme helt ind under bænken, og hvis en person med nogenlunde gennemsnitlig højde skal kunne sidde behageligt på bænken, skal den have en vis højde men må heller ikke være for høj.

Men intet er umuligt. Hvis du har særlige ønsker til højde/bredde kan det ligesom med længden tilpasses dine ønsker.

---

Knagerækker laves på samme måde i forskellige længder i eg, ask og valnød. De kan på samme måde som skobænkene tilpasses i længden og også laves efter mål (dog kun i længden). Ligesom skobænkene kan knagerækker leveres med andre rør end standarden (natureloxeret aluminium).

---

Andre ønsker..? Benk laver på bestilling forskellige andre møbler udover skobænke, knagerækker og sofaborde. Skriv til os, så ser vi gerne, om vi kan opfylde dit ønske 🙂

HVORDAN BESTILLER MAN MØBLER EFTER MÅL?

Du starter med at skrive til os på benk@benk.dk eller via vores kontaktformular med dine ønsker til møblet: Længde, højde, bredde og træsort, eventuel behandling (se nedenfor) samt andre eventuelle ønsker (fx antal hylder). Du kan få inspiration på vores webshop, hvor du finder billeder af vore produkter.

Møblerne leveres som udgangspunkt i ubehandlet træ, men vi kan tilbyde forskellige former for behandling som fx oliebehandling og bejdsning (vi kan dog desværre ikke tilbyde at male møblet).

Du må også gerne skrive, om du forventer at hente møblet selv eller ønsker at få det leveret. Hvis du gerne vil have leveret møblet, må du gerne skrive din adresse, så vi kan lave et overslag på fragtpris til dig. Ved mindre møbler (knagerækker og skobænke op til ca. 90 cm i længde) skal du regne med ca. 100-400 kr. og ved større møbler ca. 400-600 kr. for fragt i Danmark (eksklusive Grønland og Færøerne).

Så snart vi har modtaget din forespørgsel undersøger vi materialepriser mv. og sender dig en pris på møblet. Hvis du herefter stadig ønsker at bestille, kan du bekræfte ved at svare på mailen.

Sammen med din bestilling beder vi om en udbetaling på 50%, som du kan overføre via Mobile Pay 27288580 eller via bankoverførsel 7030 1788645. Den resterende sum betales ved afhentning eller ved afsendelse.

LEVERING

Når dit møbel er færdigt, kontakter vi dig, så vi kan aftale nærmere omkring tidspunkt for afhentning eller levering.

Møblerne leveres til Danmark og EU, og vi benytter kun velrenommerede fragtfirmaer (4*34, UPS, FedEx, Postnord etc.). Fragtpriser afhænger af afstand og bænkens størrelse.

BETALING

Ved bestilling af dit møbel beder Benk om en udbetaling på 50% af prisen eksklusive eventuel fragtpris. Resten (50% af prisen samt eventuelle fragtudgifter) betales, så snart møblet er klar til afsendelse eller ved afhentning.

Du kan betale ved at overføre til konto nummer: 7030 1788645 eller ved mobilepay nummer: 27288580 (Lasse Hartmann).

BESTILLINGSFORMULAR

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]