Bestillinger2020-04-02T20:00:48+00:00
Loading...

MØBLER EFTER DINE MÅL OG ØNSKER

I vores shop kan du finde vore modeller i forskellige standardstørrelser. Men vi laver alle møbler på bestilling, så du kan sagtens få dit møbel i dine mål.

Skobænke: Op til model L11 med 119cm længde leveres skobænke i et fag. Fra længder i 120cm og længere er der sat et midterstykke i, så der er to fag i skohylderne.

Du bestemmer længden, og vi laver gerne bænke efter "skæve" mål i fx 124,5cms længde, hvis det er lige netop den længde, der passer bedst ind i din bolig.

Alle bænke kan laves i to højder: 46cm med to hylder og 54cm med tre hylder. Den høje model kan dog også laves med to hylder, hvis du fx har behov for en hylde med ekstra højde.

Højde og bredden (eller dybden, om man vil) er lidt dikteret af formålet: Sko af en vis længde skal kunne komme helt ind under bænken, og hvis en person med nogenlunde gennemsnitlig højde skal kunne sidde behageligt på bænken, skal den have en vis højde men må heller ikke være for høj.

Men intet er umuligt. Hvis du har særlige ønsker til højde/bredde placering af hylder kan det ligesom med længden tilpasses dine ønsker.

---

Knagerækker, Hattehylder og håndklædestænger laves også i forskellige længder, og de kan på samme måde som skobænkene tilpasses i længden og også laves efter mål.

Benk skobænke og knagerækker laves som standard i træsorterne eg, ask og valnød, men vi kan også levere møblerne i forskellige andre træsorter. Spørg efter dit yndlingstræ, så undersøger vi hvad der muligt. Rørene i møblerne er natureloxeret aluminium men spørg gerne, hvis du er interesseret i rør i farver (fx sort eller rød) eller i andet materiale (fx messing), så undersøger vi gerne muligheder og pris.

---

Andre ønsker..? Benk laver på bestilling forskellige andre møbler udover skobænke, knagerækker og sofaborde. Skriv til os, så ser vi gerne, om vi kan opfylde dit ønske 🙂

HVORDAN BESTILLER MAN MØBLER EFTER MÅL?

Du starter med at ringe eller skrive til os på 27 28 85 80 / benk@benk.dk eller via vores kontaktformular med dine ønsker til møblet: Længde, højde, bredde og træsort, eventuel behandling samt andre eventuelle ønsker (fx antal hylder afstand mellem hylder). Du kan få inspiration på vores webshop, hvor du finder billeder af vore produkter.

Møblerne leveres som udgangspunkt i ubehandlet træ, men vi kan tilbyde forskellige former for behandling som fx oliebehandling og bejdsning (vi kan dog desværre ikke tilbyde at male møblet).

Du må også gerne skrive, om du forventer at hente møblet selv eller ønsker at få det leveret. Hvis du gerne vil have leveret møblet, må du gerne skrive din adresse, så vi kan lave et overslag på fragtpris til dig. Ved mindre møbler (knagerækker og skobænke op til ca. 90 cm i længde) skal du regne med ca. 100-400 kr. og ved større møbler ca. 400-600 kr. for fragt i Danmark (eksklusive Grønland og Færøerne).

Så snart vi har modtaget din forespørgsel undersøger vi materialepriser mv. og sender dig en pris på møblet. Hvis du herefter stadig ønsker at bestille, kan du bekræfte ved at svare på mailen.

LEVERING

Når dit møbel er færdigt, kontakter vi dig, så vi kan aftale nærmere omkring tidspunkt for afhentning eller levering.

Møblerne leveres til Danmark og EU, og vi benytter kun velrenommerede fragtfirmaer (4*34, UPS, FedEx, Postnord etc.). Fragtpriser afhænger af afstand og møblets størrelse.

BETALING

Ved bestilling af dit møbel beder Benk om en udbetaling på 50% af prisen eksklusive eventuel fragtpris. Resten (50% af prisen samt eventuelle fragtudgifter) betales, så snart møblet er klar til afsendelse eller ved afhentning.

Du kan betale ved at overføre til konto nummer: 2877 6290936401 eller ved mobilepay nummer: 27288580 (Lasse Hartmann).

BESTILLINGSFORMULAR

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]